Anunt public privind decizia etapei de încadrare

0


FLOREA GRIGORE, FLOREA LIDIEA și PREDA ALINA NARCISA anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Neamț, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Desfiinţare terasă și extindere spaţiu comercial cu P+1E”, propus a fi amplasat în B-dul Ștefan cel Mare, nr. 41, orașul Târgu-Neamț, judeţul Neamț. Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Neamt din Piatra-Neamț, P-ța 22 Decembrie nr. 5 în zilele de luni – joi, între orele 8,00 – 16,30 si vineri între orele 8,00-14,00, la sediul U.A.T. ORAŞUL TÂRGU-NEAMT, în zilele de luni-joi, între orele 8-16.30 și vineri între orele 8,00-14,00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentari/observaţi la proiectul deciziei etapei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Neamt.


Titular,

Florea Grigore

Florea Lidiea

Preda Alina Narcisa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate