ANUNT S.C.CIVITAS COM.S.R.L.-TIRGU-NEAMT

5

Urmare a sedintei Consiliului Local nr.153 din 28.08.2013

Aducem la cunostinta tuturor posesorilor de autoturisme de pe raza orasului Tirgu – Neamt, care utilizeaza parcarile cu plata din oras modificarile aduse in HCL 62/2013 cu privire la preturile si modalitatile de plata a abonamentelor dupa cum urmeaza:

– abonament:

 

– zilnic                  – 5 lei;

– lunar :                – persoane fizice –  50 lei

– persoane juridice –  60 lei

– trimestrial:           – persoane fizice – 120 lei

– persoane juridice – 150  lei

– anual:                 – persoane fizice – 400 lei

– persoane juridice – 500 lei

 

Abonamentele se emit la cerere atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice achizitionandu-se de la sediul operatorului din strada Mihai Eminescu nr.8A Tirgu-Neamt (incinta Piata Agroalimentara).

5 Comentarii
 1. radu spune

  Nu va contrazic ,e ceva bun dar puneti mai multe aparate nu unul la 30 m caci daca lasati cum e acum veti face rost de multa,multa carne prin frigidere de sarbatori din partea noastra…

 2. radu spune

  Si o sa va duc sa vedeti unde e acea zona daca nu stiti.aparatul e in fata la biserica Adormirea si masina a fost cu roata blocata in fata la notar Daniela David,vi se pare corect?

 3. Daniel spune

  Imi place ca platim o data la primarie parcare impreuna cu impozitul si trebuie sa mai platim inca odata ca sa si parcam propriu- zis undeva in oras. Ar trebui ca primaria sa mai puna inca o taxa de parcare deoarece 2 sunt prea putine.

 4. NICO spune

  pt.radu:nu vreau sa fiu rau,dar si la parcarea de la rotisor este aparat de taxat. 50 metri pana la notariat david.

 5. nicu spune

  Problema nu cred ca sta in amplasarea aparatelor de taxat sau a distantei de parcurs pana la acestea , ci mai degraba schimbarea aceasta de statut alea acestor zone de parcare nu a devenit inca o obisnuinta pentru targnemtean , de a se deprinde cu noua postura de a fi taxat pe niste locuri pe care mai ieri parca fara nici o obligatie.
  Daca pentru stranii ce vin pe la noi si parcheaza pe astfel de locuri nu ar fi o problema de indentificare ca astfel de locuri sunt cu plata , va spun destul de sincer ca pentru unii targnemteni aceasta obisnuinta nu s-a intiparit (inca !) in minte , ca trebuie sa cotizam la niste aparate pentru ca parcam pe niste locuri care ne sunt prea familiare si intiparite in minte ca fiind prea vechi ca utilizare.
  Nu zic ca nu ar fi normal sa platim aceasta taxa , dar ar trebui o oarecare indulgenta pentru targovetii ce mai uita din cand in cand sa marce banul la aparat , tocmai prin acest considerent ca mai trebuie lasat o bucata de timp pana sa se obisnuiasca cu aceasta postura si sa i se intipareasca in minte ca daca lasa masina pe aceste zone , automat trebuie sa caute in pusculita cateva fise pentru a plati parcarea masinii.
  Nu e un capat de tara cateva monezi , nu e rea vointa , ci e doar o problema de subconstient ( „setat” pe vremurile trecute 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate