Pe strada Marasesti se va circula civilizat – urmeaza asfaltarea

2

Au inceput lucrarile de asfaltare pe strada Marasesti din Targu Neamt. Locuitorii, dar si toti cei care tranziteaza orasul vor scapa de cosmarul prin care trec de fiecare data cand circula pe varianta care face legatura dintre orasul Targu Neamt si judetul Suceava. In curand, nici masinile si nici soferii nu vor mai avea de suferit din cauza gropilor si a gurilor de canal ce sunt presurate parca special din metru in metru pentru harbuirea masinilor. Dupa nenumarate peticiri inutile, in sfarsit se va turna asfalt pe tot tronsonul de drum, pana la iesirea din oras.
“De astazi se lucreaza pe strada Marasesti, se va turna un covor asfaltic, cu o grosime de 7 centimetri. Am reusit sa strangem fondurile necesare, iar cei de la Drumuri si Poduri se ocupa de lucrare. Dupa cum am promis, continuam lucrarile de pe strada Nemtisor, dar si pe Mihai Eminescu.” – a relatat primarul orasului, Vasilica Harpa.

Viorela Gherasim

SAM_1096SAM_1093SAM_1081

2 Comentarii
  1. unul_din_multime spune

    Pe principiul :”Doamne ajuta si la vara cald..”,o sa traiesc sa o vad si pe asta.Nu credeam ca o sa mai prind,in viata asta,sa vad Marasestiul asfaltat…credeam ca Marasestiul e o strada de genul”…pe aici nu se trece!” si acum vine primarul asta cu idei „comunisto-colhoznice” :)) si spune:”…romani va ordon ,treceti Prutul”!Ironia din comentariu nu se adreseaza primarului actual pe care,personal,il admir desi nu mai stau de mult in Targ;comentariul e un pamflet si,in bunul stil al pamfletului,ajut si eu la asfaltare cu 6 telescoape si cu doua tobe indermediare lasate pe Marasesti-ul urbei natale.Concluzie:RESPECT PROFUND administratiei locale!

  2. nicu spune

    Huh ! In sfarsit o raza de lumina si pe aceasta portiune de strada care a fost lasata de izbeliste pentru o bucata de timp.
    Felicitari si deabia asteptam sa fie finalizata !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate