ATENȚIE! ATACURI cu dispozitive psihotronice, orgonice și umane prin antenele de pe blocuri

0

Am văzut o postare care circulă pe internet și explică cum este manipulată lumea care iese în stradă la proteste și cum te poți apăra de aceste manipulări.

Dincolo de faptul că m-am amuzat copios de ce inepții am citit, m-am îngrozit când am văzut mii de distribuiri și comentarii care susțineau teoria imbecilă din acest mesaj, ba chiar oameni care mulțumeau că au fost atenționați și mai ales că li s-a spus și cum să se apere.

Iată postarea care circulă pe internet și culmea, este luată în serios de mulți români…. incredibil …

Bună seara prieteni!

Vă scriu pentru a vă sfătui să fiți atenți în această săptămână, și nu numai.

Am fost sunat de niște prieteni din Servicii și alte zone care m-au anunțat că se fac niște emisii de energii de vibrație joasă (frică, ură, agresivitate, invidii, gelozii, regrete, rușine, nesiguranță, enervare etc.) cu dispozitive psihotronice, orgonice și umane prin antenele de pe blocuri, wireless, TV, benzinării, etc., ca în 1989, Piața Universității anii 90, Ianuarie 2012, Colectiv, Februarie 2016 ș.a.m.d. Oricum simțeam și știam și eu.

Astăzi la mine pe stradă erau să se bată mai mulți și ți****i care vând locurile de parcare sunt în delir satanic.

Scopul principal este să scoată lumea în stradă la proteste și să provoace chiar lupte de stradă, vezi caii Jandarmeriei de ieri din Piața Victoriei și de pe traseul marșului. Se aproprie 1 Decembrie, când vor fi mulți oameni pe străzi, și Super Luna Plină de pe 3 Decembrie. Energiile se simt deja de câteva zile, și se vor simți și după aceea, posibil din ce în ce mai tare. A se vedea și contextul politic, economic și social românesc și internațional.

Important este să se reziste până la sfârșitul anului cu cât mai puține pierderi. Anul ăsta au murit mult mai mulți oameni decât de obicei, dacă ați observat.
Sunt ”asaltat” de clienți/pacienți.
Mulți oameni au coșmaruri și alte stări proaste.

Ce puteți face pentru a vă proteja: Reiki, Respirații Holotropice, Tatăl Nostru, Rugăciunea Inimii, EFT, NLP, amulete, Împământări, Foc Violet, Meditații, Muzică de Relaxare, Implementarea Apei, Băuturii și Hranei, curățarea ”traumelor” (cel mai simplu e cu EFT), înainte să faceți ceva măsurați beneficitatea, mai ales dacă aveți vreo îndoială, cu ansă, raportor, pendul, test kinesologic etc.și toate astea cât mai des posibil.  

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate