Au jucat fotbal pentru a sprijini educația copiilor nevoiași: Cupa TSD Târgu-Neamț, ediția a IV-a

0

Duminică, 27 august, s-a desfășurat cu succes cea de-a IV-a ediție a competiției de fotbal „Cupa T.S.D Târgu- Neamț”, cu scop caritabil.

Meciurile s-au disputat pe terenul sintetic al Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț. Au intrat în joc șapte echipe dornice să contribuie la „echiparea” pentru noul an școlar a copiilor nevoiași cu rechizite școlare. Tinerii înscriși, din Neamț și din Iași, au încântat publicul prezent cu pasiunea și talentul lor pentru fotbal. Efortul lor nu a fost doar pentru trofeu, ci și pentru cauza nobilă de a sprijini copiii care se pregătesc să înceapă școala în condiții optime.

„Mulțumim tuturor pentru implicare, pentru răbdarea de care ați dat dovadă, gestul nobil pe care l-ați făcut ajutând copiii să meargă la școală bine pregătiți și pentru spiritul fair-play!„, a transmis cu gratitudine Diana Mercaș, președintele T.S.D Târgu Neamț.

Evenimentul a avut invitați de seamă, cum ar fi Daniel Harpa- președintele PSD Neamț și primarul orașului Târgu Neamț sau Adrian Păduraru- vicepreședinte PSD Neamț și Vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț.

Nu puteam să nu ne arătăm susținerea pentru inițiativa tinerilor social-democrați din orașul de sub Cetate, pentru cauza competiției și pentru acești tineri minunați care joacă fotbal pentru a-i ajuta pe copiii care au într-adevăr nevoie de sprijin la început de an școlar.

Țin să o felicit pe Diana Mercaș și întreaga echipă conturată în jurul ei, tineri implicați, care reușesc să transforme această acțiune într-o tradiție.

Aprecieri pentru toti tinerii care au intrat pe terenul de fotbal. Cupa T.S.D Târgu Neamț nu este doar o competiție sportivă, ci și o modalitate prin care comunitatea și-a unit forțele pentru a sprijini educația copiilor nevoiași.”, transmite Daniel Harpa- președintele PSD Neamț.

Rezultatele obținute de echipe au fost următoarele:

  • Locul I 🥇: F.C. Ozana
  • Locul II 🥈: F.C. Pipirig
  • Locul III 🥉: F.C. Huțanii

Taxa de înscriere, în valoare de 250 lei pe echipă, va fi folosită de membrii T.S.D Târgu Neamț pentru achiziționarea de rechizite și alte necesități ale copiilor din familii defavorizate, asigurându-le un început de an școlar promițător.

Această inițiativă reprezintă un exemplu concret de cum sportul poate contribui la schimbări pozitive în comunitate. Cupa T.S.D Târgu-Neamț nu doar a adus bucurie fanilor de fotbal, ci a și susținut o cauză nobilă, demonstrând că implicarea și solidaritatea pot face o diferență semnificativă în viețile celor mai puțin norocoși.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate