(!) FLOZAMPET își suspendă temporar activitatea

4

În contextul actual, SC Flozampet SRL Târgu Neamț anunță că își închide, temporar, porțile/ portierele.

De luni, 23 martie, cei care foloseau ca mijloc de transport în comun microbuzele/ autobuzele acestei companii vor trebui să găsească alte variante pentru a se deplasa.
Decizia ar fi fost luată pentru evitarea răspândirii COVID-19.

Având în vedere prevederile Hotărârilor adoptate de către Comitetul Național pentru Situații de Urgență- CNSSU- în contextul răspândirii infecției cu noul coronavirus, cât și măsurile din Planul de Măsuri privind Răspândirea Coronavirusului, SC Flozampet SRL Târgu Neamț își suspendă TOATE activitățile începând cu data de 23 martie 2020 pe perioadă nedeterminată”, transmit reprezentanții autogării Flozampet tuturor clienților și furnizorilor.

4 Comentarii
 1. T spune

  SEBASTIAN TOUR ARE VOIE DA CIRCULE ?

 2. e spune

  SEBASTIAN TOUR NU ?

 3. H.I. spune

  Sa se inchida de tot compania Flozampet.
  Oana Zamfir (fiica fostului patronul Florin Zamfir) iti nenorocesti clientii.
  Ne inghesui pe toti, tu si soferii vostri (lipsiti de orice bune maniere si cei 7 ani de acasa) in microbuze si autocare ca pe niste sardele de nu avem nici loc sa respiram daca nu plecam din cap de linie – autogara pentru niste amarati de bani.
  Noroc cu Corona altfel ne omorati de vii.
  Sa va fie rusine !!!

  P.S.: Cand luati si voi exemplu din alte tari unde autobuzele nu pleaca din autogari decat cu numarul de scaune disponibile.
  Nu-i inghesuie pe culoar pana la refuz ca pe niste sardele in cutii altfel risca amaenzi usturatoare mai mari decat incaseaza din vanzarea biletelor.
  Sa va fie rusine !

 4. ACELAȘI spune

  DE 5 ORI AM TRIMIS / CINE ÎȘI MAI SUSPEDĂ ACTIVITATEA)

  DE CE NU PUBLICI

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate