BACALAUREAT 2013

0

Examenul de bacalaureat din 2013 a inceput luni 10 iunie cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, sustinuta pana in 12 iunie. In perioada 12-14 iunie va avea loc proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, urmata in 17-21 iunie de proba de evaluare a competentelor digitale si in 25-28 iunie de proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.
Probele scrise de la bacalaureat vor fi sustinute in 1 iulie la Limba si literatura romana si in 2 iulie – la Limba si literatura materna.
Testarea va continua in 3 iulie cu proba obligatorie a profilului si in 5 iulie cu proba la alegere a profilului si specializarii.
Rezultatele vor fi afisate in 8 iulie, pana la ora 12.00, iar contestatiile vor fi depuse in aceeasi zi, intre orele 12.00 si 16.00, urmand ca in perioada 9 -11 iulie sa fie solutionate iar rezultatele finale vor fi afisate in 12 iulie.

Promovarea examenului de Bacalaureat 2013 permite absolventilor de clasa a XII-a accesul in invatamantul superiorsi in urma promovarii examenului de BAC 2013, absolventului i se elibereaza diploma de bacalaureat. Cei care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50, iar la examenul de BAC 2013 au obtinut media 10 primesc diploma de merit.

Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate