Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

Bani de la stat pentru instalarea de sisteme fotovoltaice

Toți nemțenii care locuiesc la peste doi kilometri de rețeaua electrică pot beneficia de Programul privind instalarea de sisteme fotovoltaice. Finanțarea nerambursabilă este în procent de 100%, iar suma maximă acordată este de 25.000 de lei pentru fiecare sistem fotovoltaic ce va deservi o gospodărie.

Este o veste extrem de bună și le cer primarilor să depună dosare de obținere a finanțării! Sesiunea de depunere a documentelor pentru obținerea fondurilor începe pe 10 aprilie și se încheie pe 10 iulie 2019.”, 
a menționat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

Programul este lansat de Administrația Fondului pentru Mediu, iar beneficiari sunt unitățile administrativ-teritoriale cărora le-au fost aprobate dosarele de finanțare și au încheiat un contract de finanțare nerambursabilă cu AFM.

„Practic, vorbim despre șansa celor care locuiesc în cel mai îndepărtat cătun de a beneficia de electricitate cu susținerea statului. Acum câteva zile anunțam proiectul prin care primarii au acces la fonduri pentru extinderea sau realizarea de noi rețele de gaz în comunitățile pe care le conduc. Accesul la electricitate și la gaz sunt două măsuri din Programul de Guvernare care au același obiectiv – dezvoltarea României. Sunt promisiuni respectate! ”, a mai precizat Ionel Arsene.

sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Un comentariu la “Bani de la stat pentru instalarea de sisteme fotovoltaice

  1. Trofin Vasile

    Dar la casele care sînt racordate deja de ce nu acordați aceste facilități,cum se procedează în celelalte țări civilizate,din Europa,asta ca să ziceți că faceți și voi ceva,și totuși faceți fix un bip

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *