„Bani pentru școala ta!” Liceele din țară pot beneficia de finanțări de până la 10.000 de euro

0

A început a V-a ediție a competiției naționale de educație financiară „Bani pentru Școala ta!”, care aduce finanțări de până la 10.000 euro pentru liceele din România.

Orice elev de liceu cu vârsta peste 15 ani, dar și absolvenți, profesori, părinți sau alți susținători ai unităților de învățământ de pe teritoriul României (acreditate pentru anul școlar 2016-2017 în furnizarea de educație pentru nivelul liceal și / sau post-liceal) pot câștiga pentru școlile lor finanțări de până la 10.000 de euro, dacă urmează, în perioada 24 aprilie – 28 mai 2017, trainingul online gratuit de educație financiară – modulele BaniIQ™ și Banii pe net™ – disponibil pe site-ul competiției.

bani pt scoala taFiecare instituție de învățământ este înscrisă automat în competiție și acumulează puncte prin numărul de susținători participanți. Săptămânal, pe site va fi anunțat clasamentul intermediar al liceelor susținute în competiție.

Instituția de învățământ cu cel mai mare număr de susținători va beneficia de un premiu constând într-o sumă în euro egală cu numărul acestora, în limita a 10.000 de euro. De asemenea, vor fi premiate și primele trei școli care vor acumula minim 1000 de puncte de la începerea competiției.

Premiile câștigate prin „Bani pentru Școala Ta!” vor putea fi folosite exclusiv pentru modernizarea școlilor, dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente sau de resurse educaționale.

Validarea instituțiilor de învățământ câștigătoare va avea loc în perioada 29-31 mai a.c..

Competiția „Bani pentru școala ta!” este organizată de Junior Achievement (JA) România și face parte din programul național de educație financiară.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.banipentruscoalata.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate