Bogdan Mușat, Directorul ApaServ: „E absurd să nu dorească o primărie să investească în instalațiile de apă, părerea mea”

0

În cadrul conferinței de presă susținute astăzi de Bogdan Mușat, directorul companiei ApaServ, s-a discutat despre problemele majore ale nemțenilor în ceea ce privește serviciul de furnizare al apei potabile din județul nostru.

Printre alte subiecte, s-a dezbătut o situație ce continuă să persiste în toate zonele județului și care ar trebui rezolvată cât mai urgent deoarece nevoia de apă este una vitală și nu ar trebui să se țină cont de culori politice, interese sau conflicte ale partidelor și alte orgolii.

Toată lumea arată cu degetul: „Operatorul investește!”… Operatorul este administratorul unei rețele. Operatorul este efectiv cel care este dirijat de către UAT-uri! UAT-urile sunt acționari în această companie, să nu uităm aspectul acesta. (…) E absurd să nu dorească o primărie să investească în instalațiile de apă, părerea mea. Și sunt programe care pot fi accesate numai de către UAT-uri, bineînțeles să le discutăm împreună cu noi, cu operatorul, că pe urmă degeaba UAT-ul se duce și face investiția fără să întrebe operatorul și pe urmă vine și predă acea investiție la operator: „Ia-o și opereaz-o”… Nu, trebuie să conlucrăm pe partea asta, pe aspectul ăsta.”, a declarat Bogdan Mușat, Directorul ApaServ.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate