Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 octombrie 2019
  • :
  • :

„Bottle cap challenge”, în versiunea pompierilor [VIDEO]

Pompierii din România au acceptat noua provocare populară în mediul online- Bottle Cap Challenge (provocarea dopului).

Într-un clip video publicat de IGSU în urmă cu scurt timp, un salvator își demonstrează măiestria și prezintă  Bottle cap challenge”.

În versiunea pompierilor, pentru îndeplinirea acestei provocări devenită virală, în loc de picior este folosită… drujba.

Apa hidratează, răcorește și… nu iese la fiolă! În plus, fiecare incendiu se >teme< de apă!

Am acceptat provocarea venită de la Politia Romana #Faraalcoollavolan!

Dăm provocarea mai departe către Jandarmeria Română și Flick Domnul Rimă”, este mesajul care însoțește clipul video postat de IGSU:

#Bottlecapchallenge

Versiunea pompierilor de #Bottlecapchallenge Apa hidratează, răcorește și… nu iese la fiolă! În plus, fiecare incendiu se „teme” de apă!Am acceptat provocarea venită de la Politia Romana #Faraalcoollavolan!Dăm provocarea mai departe către Jandarmeria Română și Flick Domnul RimăVideo ISU Bistrița-Năsăud#IGSU #POMPIERII #SMURD #ISU #România

Gepostet von IGSU – Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania am Montag, 8. Juli 2019

Startul acţiunii numite “The Bottle Cap Challenge” a fost dat de campionul la Taekwondo Farabi Davlet-chin. Provocarea presupune, de fapt, să desfaci capacul unei sticle cu o execuţie care i-ar face invidioşi pe orice practicant de arte marţiale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *