Busu vine la Târgu Neamț să testeze „Fidelitatea”

0
Actorul Florin Busuioc (“Busu”, renumitul prezentator al rubricii Meteo de la Pro Tv) urcă pe scena Casei Culturii „Ion Creangă”.

Marti, 3 octombrie, se va juca în premieră  la Târgu Neamț piesa de teatru „Fidelitate”. „Este un spectacol de la care nimeni nu poate pleca dezamăgit. Publicul prezent va gusta din textul și umorul piesei apludând pentru minunata seară ce va avea loc pe 3 octombrie la ora 19.00. Poftiți la teatru!”, transmit reprezentanții Casei Culturii din Târgu Neamț.

Piesa „Fidelitate” este scrisă de Chazz Palminteri (scenarist, regizor, actor și producător de origine italiană). Regia este semnată de Dragoş Campan, iar scenografia -Maria Dore. Alături de Florin Busuioc, în rolurile principale regăsim  și actori precum  Gheorghe Ifrim şi Adelaida Zamfira.

Este o comedie de succes, jucată și pe alte meridiane, după care s-a realizat şi un film în care a jucat chiar autorul piesei. Suprinde situaţii cu lovituri spectaculoase de teatru, cu replici pline de umor şi personaje bine construite.

Maggie (Adelaida Zamfira) este femeia plictisită de viața casnică și doreste să devină o doamnă elegantă, care își afirmă dorința de aventură și răzbunare. Tony (Gheorghe Ifrim) are un rol comic, interpretează ucigașul plătit, un posibil mafiot, și el cu probleme psihologice. Actorul Florin Busuioc (Jack) este om de afaceri și se pliază profilul soțului infidel al lui Maggie. O poveste americană şi o analiză plină de umor a vieţii de cuplu

De la autor, regizor și scenograf până la cei trei interpreţi de excepţie, „Fidelitate” ne arată că teatrul independent activează consecvent cultural, fără sofisticări derizorii de imagine, fiind direct în comunicarea cu haz a unor “fotografii” desprinse din actualitatea zilelor noastre.

Biletele se găsesc la Casa Culturii din Târgu Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate