C.S.S. Târgu Neamț pe podium la Campionatul Național de Marș și calificare la Campionatul Balcanic din Turcia

0

Sportivii Clubului Sportiv Școlar (C.S.S.) Târgu-Neamț s-au întors cu rezultate deosebite obținute la Campionatul Național de Marș în localitatea Timișoara, desfășurat sâmbătă, 20 februarie, în Timișoara. Mai mult, au izbutit să urce de două ori pe podium!

La categoria Junioare 1, sportiva Delia Atodiresei a reușit să obțină un meritoriu loc II în proba de 10km marș și calificare la Campionatul Balcanic care se va desfășura în Antalya-Turcia la mijlocul lunii martie.

La categoria Copii 1, care s-a desfășurat pe o distanță de 3 km, sportivul Mihai Hrincă a obținut locul II.

La categoria Junioare 3, Ilinca Hrincă a obținut locul 12 în cursa de 3 km marș!

De menționat este că și weekendul trecut am participat la Memorialul Dorin Melinte în localitatea Bacău unde Crăciun Cosmin s-a clasat pe locul 3 în proba de 3000m J1 și Apostol Alex pe 10 în proba de 200m J3.

Sunt extrem de fericit de aceste rezultate, asta confirmă încă o dată faptul că acești copii sunt talentați, sunt ambițioși, își doresc să fie pe podium și nu în ultimul rând, muncesc foarte mult.

Mă bucur că Delia a obținut biletul pentru Campionatul Balcanic și că va face parte din echipa României, este un rezultat extraordinar pentru ea, în continuare va munci și sper să facă cea mai bună cursă a ei în Turcia! Vreau să le mulțumesc părinților pentru buna colaborare și pentru faptul că își încurajează copiii, îndrumându-i spre acest sport, și nu în ultimul rând, domnului director al Clubului Sportiv Școlar Tg. Neamț, Pavel Laurențiu pentru susținere”, a declarat antrenorul Cătălin Șuhani!

Felicitări și mult succes în continuare!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate