Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 30 mai 2020
 • :
 • :

Cabinet de nefrologie la Târgu Neamţ/ Dr. Ioana Petrariu, medicul specialist care a decis să profeseze în oraşul natal

Veste bună pentru cei care suferă de boli renale! Un cabinet medical de nefrologie va funcționa în Ambulatoriul Spitalului Târgu Neamț de la începutul lui octombrie.

S-a reușit și angajarea unui medic specialist. Este vorba despre dr. Ioana Petrariu, o târgu-nemțeancă în vârstă de 33 de ani care a decis să profeseze în orașul natal după finalizarea studiilor.

Dr. Ioana Petrariu se alătură echipei Spitalului Orășenesc. Este medic specialist pe Nefrologie. Ținând cont că avem un centru de dializă în oraş, era necesar să deschidem și acest cabinet în Ambulatoriul integrat al spitalului. Îi urez succes în exercitarea meseriei la Târgu Neamț și o asigur de tot sprijinul. Mă bucur că avem încă un medic tânăr care se alătură echipei și proiectelor noastre!, a declarat pentru ZiarTarguNeamt.RO dr. George Carp- director medical al unității spitalicești de sub Cetate.

Potrivit dr. Ioana Petrariu, cabinetul  de nefrologie își așteaptă pacienții din data de 7 octombrie. Programul de lucru urmează să fie stabilit cu exactitate în perioada următoare.

Practic, după 13 ani în Iaşi, unde am făcut facultatea, apoi rezidenţiatul, acum m-am întors acasă! Asta mi-am dorit și, sinceră să fiu, cam de un an în urmă am început cu gărzile, să cunosc colectivul spitalului, dar și oamenii.

E o diferență de la cer la pământ între oamenii din Târgu Neamț și restul lumii, ca să nu dau anumite locuri. Sunt oameni cu bun simț și cred că merită munca mea, cred că merită tot respectul.

Încep activitatea de la 7 octombrie în Policlinică, la etajul doi. Așteptăm cu drag pacienții! Rinichiul chiar stabilește echilibrul în organism și nu e de neglijat!”, transmite medicul nefrolog Ioana Petrariu.

Andreea T.
3 comentarii la “Cabinet de nefrologie la Târgu Neamţ/ Dr. Ioana Petrariu, medicul specialist care a decis să profeseze în oraşul natal

 1. Maria Botezatu

  Bine ați venit doamnă / domnișoara doctor !!
  Vom fi printre primii pacienți ….și poate reușiți să transformați necazul nostru în bucurie . Doamne ajută !!

  Raspunde
 2. PĂDURARU NORA.

  O știre pe care-o așteptăm de foarte mult timp…FELICITĂRI,DOAMNA DOCTOR! MULT SUCCES ȘI NUMAI BINE VĂ DORESC!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *