Campanie la PETRICANI: #ColecteazăSelectiv!

0

La începutul lunii aprilie, în comuna Petricani, județul Neamț se dă startul unei ample acțiuni de colectare selectivă. Organizată de Primăria Petricani în parteneriat cu Liceul Tehnologic Petricani, campania a fost intitulată ”#Fii #creativ#Colectează #selectiv”.

„Prin intermediul acestei acțiuni, vizăm pe de o parte conștientizarea elevilor cu privire la importanța colectării selective a deșeurilor dar și creșterea gradului de colectare selectivă la sursă a materialelor reciclabile”, precizează organizatorii.

Așadar, în toate școlile din comuna Petricani vor fi achiziționate și distribuite coșuri de gunoi colorate, iar gunoiul va fi aruncat organizat, compartimentat, selectiv. La fel se va proceda și la sediul primăriei.

„Îi mulțumim pe această cale domnului director Rotaru-Popa Ionuț că a răspuns afirmativ la această inițiativă care aduce rezultate pe termen lung, benefice pentru toată comunitatea locală.

Totodată, rugăm pe această cale toate instituțiile și locuitorii comunei Petricani să se alăture acțiunii noastre și să colecteze gunoiul selectiv”, transmite viceprimarul Ioan Cristian Apostol.

A.T.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate