Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Campionat de fotbal în Protopopiatul Târgu Neamț

Marți, 25 iunie, sala de sport a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” din Târgu Neamț a găzduit etapa a doua, la nivelul Protopopiatului Târgu Neamţ, a Campionatului de Fotbal al Arhiepiscopiei Iașilor.

Activitatea s-a adresat tinerilor cu vârsta între 14-20 de ani și a fost organizată de către Departamentul de Misiune pentru Tineret.

Au participat cinci parohii, și anume: Parohia Ghindăoani reprezentată de pr. Sebastian Croitoru , Parohia sat Mănăstirea Neamț reprezentată de părintele Cristian-Constantin Andron, Parohia Boiștea reprezentată de părintele Gheorghe Trofin, Parohia Păstrăveni reprezentată de părintele Lucian-Nicolae Baciu și Parohia Rădeni reprezentată de părintele Andrei-George Stan. Fiecare echipă a fost compusă din șase tineri, plus trei rezerve.

Meciurile disputate au fost coordonate de către profesorul și antrenorul Cosmi Bocăneț și arbitrate de către profesorul de educație fizică și sport Curcă Gheorghe.

După desfășurarea primelor trei meciuri, în semifinală au ajuns Parohiile Boiștea, Ghindăoani și Păstrăveni. În urma jocului, echipa care merge în continuare în campionat, este cea de la Parohia Boiștea.

Toți participanții au primit din partea Departamentului de Misiune pentru Tineret câte o diplomă de participare, semnată de părintele consilier eparhial, arhimandrit Nicodim Petre.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui campionat, mulțumim tuturor celor care au participat și urăm succes Parohiei Boiștea în etapa de la Piatra Neamț, scrie pr. Andrei- George Stan pentru doxologia.ro.

sursa: mmb.ro/ foto: pr. Gheorghe Trofin
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *