Campionii de la CSS Târgu Neamț au început anul 2024 în forță

0

A fost un weekend plin de rezultate notabile la nivel național pentru atleții de la CSS TÂRGU NEAMȚ.

La etapa finală a Campionatului Național de Marș, București, coechipierii Elisei Florin, Hrincă Mihai, Petrescu Gabriel și Luca Petru au reușit să devină vicecampioni naționali în proba de 10 km marș, Under 18.

Cea de-a doua competiție s-a desfășurat în localitatea Bacău, mai exact Concursul Național de Sală – Memorialul Dorin Melinte, unde sportivul Stafie Robert a reușit să devină campion în proba de 60m, Under 16, iar în proba de ștafetă (4X200m) au reușit să obțină un meritoriu loc III în componența: Ignat Silviu, Stafie Robert, Apostol Cosmin și Cozma Eduard.

„Sunt norocos și mă bucură faptul ca am parte de niște copii muncitori, serioși și perseverenți, iar acest lucru se observă prin prisma rezultatelor excepționale obținute la cele mai importante competiții pe plan național. Am început anul 2024 în forță și sperăm la rezultate cât mai bune. Mulțumim tuturor celor care ne susțin, domnului director Pavel Laurențiu, și părinților, pentru toată implicarea de care dau dovadă!”, a declarat antrenorul Cătălin Șuhani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate