Carmen Elena Nastasă, aleasă liderul femeilor social-democrate din Neamț

0

Marți, 11 octombrie, au avut loc alegerile interne în cadrul Organizației femeilor social- democrate (OFSD) din județul Neamț. Sutele de doamne și domnișoare prezente la conferința de alegeri au reconfirmat-o prin vot, în unanimitate, pe Carmen Elena Nastasă în funcția de președinte OFSD Neamț.

În conferința de alegeri la OFSD Neamț, am analizat ceea ce am reușit deja, căci am avut plăcerea, onoarea, împlinirea, de a fi președintele doamnelor social-democrate din județul nostru timp de un mandat. La moment de bilanț, sunt mândră să vă spun că am satisfacția că am făcut tot ce am putut, pentru a avea o organizație puternică, recunoscută în țară, a spus Carmen Elena Nastasă.

Evenimentul a avut loc într-o zi deosebită, 11 octombrie fiind și ziua de naștere a președintei Carmen Elena Nastasă. A primit numeroase flori, inclusiv din partea primarului de Târgu-Neamț, Daniel Harpa, care este și președinte interimar al PSD Neamț.

Carmen Elena Nastasă este una dintre cele mai muncitoare doamne social- democrate pe care le cunosc, un om bun care a organizat nenumărate evenimente de succes și care se implică fără să stea pe gânduri în rezolvarea de cazuri sociale, medicale.

Felicitări, Carmen! Să conduci doamnele și domnișoarele din OFSD Neamț pe drumul spre succes! Noi suntem alături de tine. La mulți ani!, a spus Daniel Harpa.

Carmen Elena Nastasă afirmă că OFSD Neamț e o echipă puternică, mare, bine sudată, cu proiecte de forță și perspectivă. 

Cred că am demonstrat cât de puternice suntem noi femeile, în orice situație! Am făcut multe sacrificii, am investit timp și suflet, dar a meritat! Personal, consider că am fost omul potrivit la locul potrivit și de fiecare dată am luat cele mai înțelepte decizii! Desigur, vreau să rămân omul potrivit… la locul potrivit și să nu vă dezamăgesc niciodată!

Mulțumesc, Doamne, pentru tot ce mi-ai dat, pentru prietenii pe care îi am și pentru planurile pe care mi le faci pentru viitor!

Dragile mele, câte o îmbrățișare caldă fiecăreia!

Mulțumesc dragi colegi care ați fost lângă mine în acest moment important: Daniel Harpa – președinte PSD NEAMT, Ionel Arsene – președinte Consiliul Județean Neamț, Oana Bulai – președinte PSD Roman, Florentina Luca-Moise – președinte PSD Piatra Neamț, Adrian Niță – prefectul județului Neamț, Neculai Puscașu – președinte OPSD Neamț!

Împreună facem o echipă puternică și vă sunt recunoscătoare pentru toată susținerea!, transmite Carmen Elena Nastasă, președinte OFSD Neamț.

Carmen Elena Nastasă este și managerul Centrului pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare Neamț, poziție din care organizează periodic numeroase evenimente culturale, pe raza întregului județ.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate