Carmen Nastasă, președinta OFSD Neamț, a sărbătorit românește de Dragobete, alături de colegi și cetățeni

0

De Dragobete, social-democrații nemțeni au pregătit diverse acțiuni în mai multe localități din județ. În aceste demersuri care susțin campania națională a PSD „Iubește Românește” s-a implicat și OFSD (Organizația de Femei Social Democrate) Neamț, condusă de Carmen Nastasă. De asemenea, nu a lipsit nici sprijinul oferit de organizațiile de elevi, tineri și pensionari din cadrul PSD.

Tot ieri, s-au anunțat și câștigătorii concursului lansat de Dragobete de către PSD Neamț, despre care puteți citi mai multe aici. Toti concurenții vor primi o mică amintire din partea femeilor social-democrate, grație președintei Carmen Elena Nastasă.

Nu în ultimul rând, membrii PSD au oferit cetățenilor daruri simbolice menite să transmită acest mesaj: „Iubește Românește”.

Legenda spune că Dragobetele, fiul Dochiei, a pășit pe crestele Ceahlăului, deci putem spune că dragostea s-a născut la Neamț. PSD Neamț sărbătorește românește, pentru că ținem de tradițiile noastre! Am sărbătorit Dragobetele, alături de președintele PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa, de doamnele din OFSD, alături de tinerii social democrați și iubiții noștri seniori.

Dragobete este sărbătoarea iubirii la români, natura se trezește și viața renaște: renaște încrederea, bucuria, speranța, dragostea.

Pașii ne-au adus la Roman, Târgu Neamț și în Piatra Neamț pentru a împărți un mic simbol al dragostei. Să aveți armonie în case!

Felicitări, doamnelor mele care se implică în cele mai frumoase acțiuni! Vă mulțumesc doamne vrednice, Elena Tabacariu, Mirela Lungu, Ramona David! Felicitări, echipelor TSD Neamț și LESD Roman! Felicitări Ciprian Boroș pentru creativitate!

a declarat Carmen Nastasă, președinta OFSD Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate