Caz „necurat” la Crăcăoani: Tânăr dispărut în pădure de aproximativ 24 de ore (UPDATE)

0

UPDATE: Tânărul dispărut a fost găsit în viață pe raza comunei Hangu, în jurul orei 22.30.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Un tânăr  este căutat de polițiști și jandarmi prin pădurile din Ținutul Zimbrului. Acesta a dispărut încă din seara zilei de marți, 16 mai. Deși au trecut aproximativ 24 de ore de la dispariția lui, nu a fost găsit de salvatori.

Conducea un autoturism înmatriculat în UK și era însoțit de o fată. Ajunsese pe un pârâu din apropierea Schitului Buna Vestire din comuna Crăcăoani, când s-au întâlnit cu starețul lăcașului de cult. Potrivit surselor noastre, acesta i-a întrebat pe drumeți ce caută acolo,zona fiind destul de izolată. Răspunsul dat de tânăr a fost: Caut un pui de urs… Cei doi drumeți nu au putut înnopta așadar la Schit, așa că au urcat în mașină și au plecat.

Continuarea poveștii devine și mai ciudată: fiindcă trebuiau să înainteze pe un drum forestier, tânărul a coborât din mașină să vadă dacă este accesibil. A intrat în bezna pădurii și nu s-a mai întors până acum (17 mai, ora 22.00- n.r.). Fata care îl însoțea a fost găsită de pădurari în autoturism, în cursul dimineții. A stat în mașină singură, în mijlocul pădurii, o noapte întreagă. Era speriată, dar nu apelase 112, deși avea atât telefonul ei, cât și al tânărului dispărut din senin.

Potrivit surselor noastre, polițiștii și jandarmii au pornit în căutarea tânărului în cursul amiezii.

Tânărul dispărut în pădurea din comuna Crăcăoani are 27 de ani și este din Moinești, jud. Bacău. Căutările continuă.

Revenim cu detalii oficiale.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate