Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 18 iulie 2019
 • :
 • :

Ce a reușit guvernarea actuală?

Una dintre cele mai mari realizări ale guvernării PSD, realizare care nu poate fi contrazisă nici măcar de discursul partidelor de opoziție sau al persoanelor care cu multă ură înfierează PSD, este facilitarea creării locurilor de muncă.

După cum poate observa oricine, aceasta este prima campanie electorală în care nimeni nu mai vorbește despre locurile de muncă. Oare de ce? Pentru simplul motiv că în sfârșit în România sunt locuri de muncă pentru majoritatea categoriilor socio-profesionale. Cel puțin în materie de locuri de muncă în zona construcțiilor, începând de la necalificați și până la ingineri, România este în faza în care ajuns să aibă lipsă de forță de muncă în condițiile în care salariile au crescut semnificativ.

Instituțiile specializate în plasarea forței de muncă au la această oră sute de locuri de muncă valabile în fiecare localitate din țară, site-urile specializate pe oferte de locuri de muncă sunt pline, în publicații e plin de anunțuri, de asemenea, și absolut nimeni nu se mai poate plânge de lipsa locurilor de muncă.

Aceasta este o realizare care indică în mod clar o relansare a economiei, o cerere mai mare decât oferta pe piața muncii și doar cine este foarte rău intenționat sau fuge de muncă poate să spună că nu este adevărat.

De aproape 30 de ani politicienii le promit românilor în campanii crearea de locuri de muncă. Iată că actuala guvernare a adus România în poziția în care avem mai multe locuri de muncă decât pot ocupa românii.

Am văzut zilele trecute un anunț făcut pe un grup al românilor din diaspora care spune totul spre punctul în care guvernarea PSD a adus România în 2019.

Ca acest anunț sunt multe altele și toate se adresează românilor plecați la muncă în afara țării, oferindu-le locuri de muncă la fel de bine platite în România. Ai mai văzut așa ceva în ultimii 30 de ani în România?

Art. pub.

Comandat de Partidul Social Democrat PSD CIF 41190008
5 comentarii la “Ce a reușit guvernarea actuală?

 1. Vasile

  De ce nu își asumă un jurnalist publicarea unui astfel de articol? Apare doar „redacția”. Este super în regulă articolul… Dar nu înțeleg! Îi este cuiva frică de reacția Opoziției? Lăsați-i cu propaganda lor… Pentru că e inutil să încerci să convingi pe cineva din tabăra lor de orice…

  Raspunde
 2. Vasile

  O simplă întrebare… De ce nu a fost acceptat comentariul meu? Nu conținea nimic vulgar sau indecent… Era doar o întrebare pertinentă. Nu cred că în jurnalism se aplică cenzura…. Sau ba?

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *