CECCAR și Administrația Județeană a Finanțelor Publice Neamț, discuții profesioniste pe teme de fiscalitate

0

Timp de patru zile, Filiala Neamț a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) și Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) organizează mese rotunde pe teme de fiscalitate pentru profesioniștii în domeniul contabilității din centrele urbane ale județului.

Astfel, la 19 martie a.c. a avut loc prima masă rotundă din seria celor patru programate în județ, din Târgu Neamț, la sediul Serviciului Fiscal Orășenesc (SFO), iar la 20 martie s-a desfășurat o întâlnire la Roman. Urmează întâlnirile de la Piața Neamț – 21 martie, și Bicaz – 22 martie.

Specialiștii AJFP abordează în cadrul întâlnirilor noutățile legislative din domeniul fiscal, între care Declarația 101 privind impozitul pe profit conform OPANAF nr. 4160/28.12.2017 și Legea nr. 270/2017 (Legea prevenirii), prezentând, totodată, serviciile oferite de Agenția Națională de Administrare Fiscală și calendarul obligațiilor de declarare și plată aferente lunii martie 2018.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate