Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
 • :
 • :

Cei mai apreciați profesori din Neamț, elevii și absolvenții îi pot nominaliza

Puzzle OptimEast a dat startul nominalizărilor online pentru Gala de premiere a celor mai buni profesori din județul Neamț.

Până luni, 15 octombrie, elevii și absolvenții din ultimii zece ani ai școlilor din județul Neamț își pot nominaliza profesorii preferați accesând link-ul: https://goo.gl/forms/H1MObCewLjcrVr6G3

În urma nominalizărilor, pe data de 22 octombrie 2018 va avea loc la Casa Culturii „Ion Creangă” din Târgu Neamț gala de premiere: Profi de pus în ramă.

Puzzle OptimEast încurajează toți elevii și absolvenții din județul Neamț să își nominalizeze profesorii pe care îi consideră cei mai faini.

„Ne dorim să premiem acei profesori care prin felul lor de a fi inspiră tinerii, sunt modele demne de urmat, sunt un motiv pentru care elevii merg de plăcere la cursuri, sunt buni oratori, reușesc să transmită elevilor energia pozitivă și entuziasmul pe care îl au cu privire la materia pe care o predau și nu numai, au rezultate remarcabile cu elevii pe care îi îndrumă.  

O carieră de succes se formează în timp. Profesorii sunt cei care au un impact foarte mare asupra tinerilor și a evoluției acestora. Pentru a le transmite că fac bine ceea ce fac, considerăm că aprecierea elevilor are o mare valoare, motivându-i să îndrume în continuare cu plăcere”, spune Viorela Chiper, preşedintele Asociaţiei Puzzle OptimEast.

Activitatea face parte din proiectul O carieră de succes implementat de Puzzle OptimEast din Târgu Neamț cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Neamț. Pentru a ajunge la un număr cât mai mare de școli, elevi din județ activitatea se desfășoară în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor Neamț.

Scopul proiectului este sprijinirea elevilor în a lua o hotărâre cu privire la domeniul de activitate spre care să se întrepte după finalizarea studiilor liceale.

Andreea T.
22 comentarii la “Cei mai apreciați profesori din Neamț, elevii și absolvenții îi pot nominaliza

 1. Alexandra Adriana

  Doamna profesoara de lb.romana Lupu Petronela este cea mai perfecta profesoara o iubeste toata scoala din roznov

  Raspunde
 2. Viorela

  Pentru a fi luate in calcul nominalizarile e nevoie sa se completeze formularul care poate fi accesat la link-ul din textul articolului.

  Raspunde
 3. Maria

  O doamnă, de pus în ramă, pentru calitățile dovedite, în cei 43 de ani și 11 generații de elevi, din patru școli din comuna, unde a funcționat, este învățătoarea Domnica Vrânceanu, de la Școala Nr 1 Raucesti.
  Am completat formularul cerut.

  Raspunde
 4. Marusia

  Mai ziar mic, chiar ați premiat toate propunerile primite? Știu o persoana care a fost propusa de vreo 5 sau 6 elevi și nu a fost anunțată să participe la Casa de Cultură. Rusinicaaaaa! Ca și aia cu ambasadorii,ia premiu cine are mai multe telefoane sms. Ce criteriu de doi lei!?

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *