Cel mai rău scenariu s-a adeverit: Târgnemțeanul dispărut în străinătate a fost găsit… fără suflare

1

Cel mai rău scenariu s-a adeverit în cazul târgnemțeanului dispărut în urmă cu câteva zile, la granița Italiei cu Slovenia: Constantin Ignat (Ciripelu) a fost găsit decedat în Italia.

Astăzi, 29 ianuarie, informația a fost oficial confirmată pentru ZiarTarguNeamt.RO către IPJ Neamț.

Nu cunoaștem momentan mai multe informații despre cele constatate în Italia. Cert este că datele din cartea de identitate găsită asupra decedatului coincid cu datele de identificare ale târgnemțeanului Constantin Ignat.

Amintim că Ciripelu a fost dat dispărut la data de 27 ianuarie a.c.. Atunci, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați de către mama sa,din Târgu-Neamț, cu privire la faptul că, la data de 18 ianuarie a.c., fiul Constantin Ignat în vârstă de 38 de ani, din Târgu-Neamț, a plecat la muncă în străinătate, iar pe teritoriul Sloveniei ar fi coborât voluntar din autocarul care-l transporta și nu s-a mai prezentat la autocar pentru a continua drumul….

Cine se face responsabil, cum s-a produs decesul și ce demersuri va face familia… rămâne de văzut.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Andreea Trăsnea

1 Comentariu
  1. […] a fost găsit mort câteva zile mai târziu. Constantin Ignat a fost găsit mort în Italia, scrie ZiarTarguNeamt.RO.➡ Cristiana, o româncă de 50 de ani din Arezzo, a fost găsită moartă, înghețată, […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate