Chioscurile din Piata Tirgu Neamt vor fi rearanjate

1

Chioscurile de la intrarea in Piata Tirgu Neamt vor fi pe un alt amplasament, doarece Administratia Locala, a decis ca toate aceste chioscuri care sunt ilegale vor fi desfiintate. Astfel, acele chioscuri, vor fi reamenajate,vor fi de o aceeasi arhitectura si marime,asa incat, cetateanul sa observe ca exista totusi o ordine si o disciplina.

Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

1 Comentariu
  1. nicu spune

    Bravo . Ma bucura aceasta idee , pentru ca la momentul actual e o asezarea dupa ureche si destul de deranjanta pentru un flux normal de circulatie.
    Iar daca tot se doreste aceasta rearanjare , ar trebui sa li se impuna toti comerciantilor si spatiul in care isi pot desfasura activitatea , fara a mai aparea dupa aia extinderi pe trotuare cu marfurile ce le au la vanzare. E deranjant sa vezi marfuri impanzite ca la iarmaroc , pe jos sau pe niste impovizatii de scandura . E totusi un spatiu urban care se doreste sa evolueze ca imagine , nu sa ne coboram in istorie cu vanzarea sau trocul la buna intelegere , si amplasarea marfurilor cum vrea fiecare. Nu . E bine sa se faca un pic de ordine din acest punct de vedere , pentru ca astfel ajungem sa ne dezvoltam si ca societate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate