Circarul Dan Diaconescu a cazut de bufon

0

Dupa cum era de asteptat si dupa cum am prezis, Dan Diaconescu nu a depus cei 45 milioane de euro si a incercat sa faca un balci ieftin cu salariile oamenilor de la Oltchim pe care stia sigur ca nu i le va lua nimeni .
Chiar si tentativa de cumparare a combinatului a fost o cacialma in care Guvernul Ponta , in mod inteligent la lasat sa castige licitatia ca sa arate ca este doar un bufon mincinos .
Miscarea lui Dan Diaconescu a omorat procentual PPDD-ul si a dovedit inca odata daca mai era nevoie ca este doar un circar care profita de naivitatea batranilor si oamenilor mai putin ageri .
Intr-o tara civilizata un om care face asemenea manipulari ar fi inchis in secunda doi ca sa nu mai vorbim ca circul sau incepe sa pericliteze economia nationala .
Din acest moment redactia noastra recomanda tuturor cititorilor sa nu aiba incredere in nimic ce poarta marca Dan Diaconescu , incepand de la OTV si pana la PPDD . Vom face tot ce ne sta in putinta ca nemtenii mai naivi sa nu mai cada in plasa unor astfel de manipulari .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate