CJ Neamț- 1.453.988,44 lei pentru realizarea măsurilor, conform scenariului de securitate la incendiu, în vederea obținerii Autorizației ISU la Complexul de servicii „Ion Creangă”

0

În şedinţa de joi, 29 noiembrie, a Consiliului Judeţean Neamţ va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind aprobarea documentațiilor tehnico-economice pentru unele obiective de investiții de interes public județean.

Iniţiator: Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Județean Neamţ

În vederea efectuării unor lucrări de investiții de interes județean, în bugetul Consiliului Județean Neamț pentru anul 2018, a fost prevăzută suma necesară pentru întocmirea documentației tehnico-economice pentru ,,Realizarea măsurilor conform scenariu de securitate la incendiu în vederea obținerii Autorizației ISU la Complexul de servicii ,,Ion Creangă” ( faza DALI)

„Complexul de servicii <Ion Creangă> asigură servicii de găzduire, îngrijire și educație pentru copiii proveniti din familii cu probleme sociale, dar și pregătire și sprijin în vederea reintegrării acestora în familie, precum și activități privind recuperarea copiilor cu dizabilități. Scopul intocmirii documentației de avizare a lucrărilor de intervenție la acest obiectiv, îl reprezintă, potrivit legislației și a normelor in vigoare, obținerea autorizației ISU privind securitatea la incendiu, prin realizarea unor lucrări ce vor duce la modernizarea și creșterea siguranței în exploatare a clădirii, reducerea riscurilor în exploatare din punct de vedere a situatiilor de urgență, prin realizarea protecției corespunzatoare la foc. Se va respecta și implementa legislația privind protectia mediului, apărarea împotriva incendiilor, colectarea deșeurilor, precum și a legislația, normativele, normele și specificațiile tehnice în construcții.”,  se precizează în Expunerea de motive

Valoarea totală estimată conform devizului general de lucrări este de 1.453.988,44 lei cu TVA, din care C + M în valoare de 1.019.469,44 lei cu TVA, sume ce vor fi asigurate din bugetul județului Neamț, durata de realizare fiind estimată la 13 luni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate