CNSM Târgu-Neamț, 40 de note de 10 la BAC

1

De 40 de ori ZECE pentru Colegiul National „Ștefan cel Mare” (CNSM) Târgu-Neamț la examenul de Bacalaureat desfășurat recent.

„Promoția 2022 a Colegiului Național >Ștefan cel Mare< Târgu-Neamț a reușit să performeze cu rezultate remarcabile la examenul de bacalaureat, cu un procent de promovare de 97% și cu 40 de note de 10 la cele 8 discipline la care s-au susținut probe.
Astfel, 14 elevi au obținut nota 10 la matematica, 6 elevi, la anatomie, 6 elevi, la istorie, 4 elevi, la informatică, 3 elevi, la limba română, 3 elevi, la chimie și unul la sociologie.

Această promoție a învins barierele impuse de pandemie și de școala online și a demonstrat că studiul, perseverența, echilibrul, lucrul în echipă alături de profesori reprezintă cheia succesului.

Acești absolvenți pleacă din școală cu curajul învingătorului și oferă un model pentru generațiile viitoare, păstrând viu spiritul colegiului nostru care aduce performanța în viața fiecărui elev!„, transmite prof. Adina Margine, directoarea CNSM Târgu-Neamț.

Felicitări tuturor și mult succes în continuare!

1 Comentariu
  1. Ivan Valentin spune

    Felicitări!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate