COMENIUS “STARS OVER EUROPE”

0

Colegiul National “Stefan cel Mare” din orasul Tirgu Neamt este in zi de sarbatoare deoarece aici se desfasoara Proiectul Comenius “Stars Over Europe”.
Aceste proiect este in parteneriat cu 4 tari si anume: Turcia, Italia, Polonia si Grecia unde aceste delegatii vor avea parte de Workshop-uri pe diferite domenii cum ar fi: astronomie si informatica, arta si literatura, istorie si mitologie si nu in ultimul rand limba si comunicare.
Dupa primirea fastuoasa pregatita de conducerea Colegiului “Stefan cel Mare”, toate delegatiile sosite la acest proiect au putut urmari prezentarea orasului Tirgu Neamt atat pentru oaspeti cat si pentru toti cei prezenti la aceasta manifestare.
Doamna director adjunct profesor Adina Margine, conducatoarea intregului proiect a luat cuvantul pentru a prezenta delegatiile oficiale, prezentand fiecare tara dar si profesorii si elevii sositi la noi in oras, dupa care domnul directorul Colegiului National “Stefan cel Mare”, profesor Dorin Morosanu a salutat delegatiile care i-au trecut pragul acestui colegiu urandu-le bun venit iar la finalul acestui proiect toti cei prezenti din cela 4 tari, sa revina in tara noastra si sa viziteze orasul nostru pentru a vedea pe viu locurile pline de istorie si traditie.

Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate