Comuna PĂSTRĂVENI are primar, vice și Consiliu Local legal constituit

0

Comuna Păstrăveni are conducere cu acte în regulă. Recent, primarul reales Anton- Nicolai Gorea (PSD) și-a înnoit jurământul și Consiliul Local a fost legal constituit.

foto-primarul Gorea depune jurământul

Ședința solemnă a avut loc pe 27 octombrie, în prezența unui reprezentant al Instituției Prefectului Județului Neamț, Paul – Ciprian Ursu.

În primul rând, vreau să mulțumesc locuitorilor comunei Păstrăveni pentru votul de încredere acordat.

Acesta mă onorează și mă face mândru că sunt în continuare în fruntea comunității, dar, în același timp, mă responsabilizează și mă obligă să muncesc mai mult pentru dezvoltarea comunei pe toate planurile (economic, social și cultural).

Mulțumesc funcționarilor din cadrul aparatului de specialitate al primarului pentru ajutorul acordat în mandatul trecut și sper într-o colaborare fructuoasă în continuare pentru a reuși implementarea proiectelor propuse.

Mulțumesc Consiliului local din mandatul trecut și urez succes noilor consilieri.

Am convingerea că împreună vom lua cele mai bune decizii care să vină în ajutorul locuitorilor comunei Păstrăveni.

DOAMNE AJUTĂ!„, a declarat primarul Anton-Nicolai Gorea, după depunerea jurământului.

Amintim că la alegerile locale din 27 septembrie a.c., Anton-Nicolai Gorea a obținut 70,98% din voturile valabil exprimate, adică a fost ales să îi reprezinte ca primar de către 1101 cetățeni din comuna Păstrăveni, din cei 1551 care s-au prezentat la urne.

foto arhivă

Consiliul Local al comunei Păstrăveni a fost legal constituit și se poate apuca de treabă.

Iată care sunt cei 13 aleși locali ce vor reprezenta comunitatea în următorii patru ani: Lazăr Nastasă, Mihai Tănăselea, Cristina Macovei, Mihai Movilă, Ion Irimoaie, loan Bogdan Teacă, Matei Mititelu, Ioan Vasiliu (8 mandate PSD), Emilian Hanganu și Dumitru Gherasim (2 mandate PNL), Victor Ciocoiu (PMP), Ioan Onisei (PRO România), Leon Borda (ALDE).

Dintre aceștia, propus și ales viceprimar al comunei Păstrăveni este Mihai Movilă. Mandatul său pentru următorii patru ani l-a obținut cu 12 voturi pentru (1 împotrivă).

„Vă mulțumesc pentru votul exprimat și încrederea acordată pentru acest mandat. Îmi voi executa toate atribuțiile cu responsabilitate, ținând cont de jurământul depus în calitate de consilier local și de viceprimar. Vă mulțumesc„, a declarat Mihai Movilă după învestirea în funcția de viceprimar al comunei Păstrăveni.

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate