Comuna Vânători-Neamț/ Anunţ public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul ,,Extindere rețea publică de apă și apă uzată în satul Vânători-Neamț, județul Neamț”

0

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

(Comuna Vânători – Neamț)

Comuna Vânători-Neamț, titular al proiectului ,, Extindere rețea publică de apă și apă uzată în satul Vânători-Neamț, județul Neamț , anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Neamț, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare, pentru proiectul ,, Extindere rețea publică de apă și apă uzată în satul Vânători-Neamț, județul Neamț”

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului –Agenția pentru Protecția Mediului Neamț din Piaţa 22 Decembrie, nr.5, Piatra Neamţ, jud. Neamţ, cod 610007, în zilele de luni- joi, între orele 8,00- 16,30 şi vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmnt.anpm.ro.

    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

                                                  Data: 02.02.2023

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate