Comuna Vînători- Neamţ, în haine de sărbătoare

1
Duminică, 20 august, întreaga suflare din Vînâtori- Neamţ a sărbătorit Ziua comunei situată în inima Ţinutului Zimbrului, eveniment aflat la cea de-a XII-a ediţie.

Lor şi primarului Maria Adriana Petrariu li s-au alăturat invitaţi de la nivel local, judeţean şi central, dar  şi simpli cetăţeni din localităţile limitrofe, ademeniţi în zona Nuci din Branişte de preparatele culinare gătite în Ceaunele Fermecate ale membrilor Asociaţiei Valea Ozanei, de muzica pentru toate gusturile şi de voia bună ce a pus stăpânire pe întreaga comună.

În deschiderea evenimentului, un sobor de preoţi a oficiat slujba de Te-Deum, după care Adriana Petrariu, primarul comunei Vînători- Neamţ a dat cuvântul invitaţilor speciali. Comunitatea vânătoreană a primit mesaje şi urări de bine de la senatorul Emilia Arcan, deputatul Dănuţ Andruşcă (fiu al satului, de altfel), Laurenţiu Dulamă- vicepreşedinte al CJ Neamţ, Octavian Bărbuleţ- consilier personal al lui Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ, primari ai comunelor învecinate, consilieri locali ş.a.

De remarcat este faptul că oamenii satului, de la cei mai tineri, până la cei mai înţelepţi, au primit din partea administraţiei publice locale aprecierile bine-meritate pentru contribuţia adusă. De asemenea, au fost premiate cuplurile care sărbătoresc anul acesta nunta de aur, copilaşii născuţi în perioada august 2016- august 2017 şi elevii cu rezultate deosebite la învăţătură.

Rând pe rând, pe scenă au evoluat talentele locale, în aplauzele tuturor, iar spre seară au evoluat artişti renumiţi la nivel naţional, precum Anastasia Lazariuc, Antonia sau Aurel Tămaş.

Pe parcursul întregii zile, sărbătoarea câmpenească din Vînători- Neamţ a avut parte de cer senin şi voie bună. Nu s-au semnalat incidente neplăcute, asta şi datorită prezenţei jandarmilor şi poliţiştilor.

Până la următoarea ediţie a Zilelor comunei Vânători- Neamţ, vă invităm să urmăriţi în continuare materialele video şi foto realizate cu prilejul acestei ediţii a sărbătorii din inima Ţinutului Zimbrului:


 

1 Comentariu
  1. EA spune

    FELICITĂRI ORGANIZATORILOR !
    BRAVO IRINA MIHAELA SELENA !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate