Concert de canțonete (Olivian Andrișoaie, Adina Alupei și Daniela Gloria)

0

Vineri, 19 februarie, la Casa Culturii Ion Creangă a avut loc un recital extraordinar de arii, canțonete și lieduri din opere celebre, susținut de târgnemțeanul Olivian Andrișoaie și invitații săi, Adina Alupei și Daniela Gloria.

Artiștii au strâns ropote de aplauze după fiecare interpretare, iar la final au promis că vor reveni să încânte publicul de la poalele Cetății Neamț în viitorul apropiat:

„Este bine că sunt promovate valorile orașului. Și eu m-am născut în Târgu Neamț, am crescut aici. Am plecat în facultate în alt oraș, dar mă întorc de fiecare dată cu drag în orașul meu natal. Publicul a fost neașteptat  de călduros, se vede că lumea începe să guste astfel de evenimente (…)”, spune Olivian Andrișoaie:

Spectacolul a fost organizat de TSD Târgu Neamț, cu sprijinul primarului Daniel Harpa. Președintele TSD Târgu Neamț, prof. Mihai Afloari precizează că organizația pregătește în continuare diverse activități (spectacole, proiecte sociale) în beneficiul tinerilor din oraș și nu numai:

Prezent la eveniment, city-managerul Vasile Apopei s-a arătat impresionat de calitatea spectacolului:

Andreea Trăsnea

Operator imagine/ Editor montaj: Dacian Aniței

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate