Concert PROCONSUL la Grumăzești- Neamț

0

În seara de sâmbătă, 17 august, la Grumăzeşti, Neamţ a concertat PROCONSUL- una dintre mai apreciate formaţii de pop rock din România.

Locuitorii acestor meleaguri  au avut astfel prilejul să asculte live aceşti muzicieni de excepţie şi să fredoneze împreună melodii renumite, hituri cu care Proconsul ne-a încântat pe parcursul celor 20 de ani de activitate.

Proconsul la Ziua comunei Grumăzești:

Gepostet von Ziar Targu Neamt am Samstag, 17. August 2019

Mă înclin în faţa domnului primar şi a domnului viceprimar.

Noi suntem tare fericiţi că am ajuns să cântăm aici, la Grumăzeşti. Am găsit o scenă frumoasă şi sunet foarte bun, oameni primitori. O surpriză  tare frumoasă pentru noi! Suntem privilegiaţi să fim alături de dumneavoastră”, a transmis Bodo, solistul trupei.

Concertul Proconsul a avut loc în cadrul Zilelor Comunei Grumăzești, organizate de Primăria și Consiliul Local. S-a încheiat cu hitul “Cerul”, piesă declarată printre primele 15 cele mai frumoase cântece compuse vreodată în România:

Gepostet von Ziar Targu Neamt am Samstag, 17. August 2019

Mulţumesc distinşilor domni de la Proconsul.

Primarul Matasă și trupa PROCONSUL

Să ştiţi că am trăit pe viu cântecele dumneavostră.

Ne onorează prezenţa dumneavoastră aici, la Grumăzeşti.

Ne bucură că aţi venit în această comună minunată, care v-a primit cu toată căldura şi vă mai aşteptăm cu tot dragul să fiţi în mijlocul nostru. Mulţumim din suflet!”, a transmis Constantin Matasă, primarul comunei Grumăzeşti.

Manifestările prilejuite de Zilele comunei Grumăzeşti continuă şi duminică, 18 august, de la ora 13.00, la Baza Sportivă din localitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate