Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 19 octombrie 2019
  • :
  • :

Concursurile SVSU și SPSU (etapa interjudețeană), oficial deschise în Cetatea Neamț

Joi, 4 iulie a.c., în incinta Cetății Neamț a avut loc festivitatea de deschidere a etapei interjudețene a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situaţii de urgenţă, organizată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Petrodava” al județului Neamț.

Printre invitații la eveniment s-au numărat Daniel Harpa- primarul orașului Târgu Neamț, Daniela Soroceanu- prefectul județului,Laurențiu Dulamă- vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, Valeria Dascălu- primarul de Săbăoani și Dorin Rusu- primarul comunei Crucea – Suceava.

“Sunteți adevărații continuatori ai ostașilor lui Ștefan cel Mare! Mă uit cu drag la dumneavoastră și sunt încrezătoare în spiritul și valorile pe care le promovați: eroism, curaj, sacrificiu de sine pentru binele tuturor.

Declar deschise concursurile profesionale ale serviciile voluntare și private pentru situații de urgență!

Să câștige cei mai buni!”, a declarat prefectul județului, Daniela SOROCEANU.

        La etapa din acest an participă peste 150 de persoane din cadrul loturilor Serviciilor Voluntare și Private pentru Situaţii de Urgenţă din județele Bacău, Botoșani, Suceava, Vaslui și Neamț.

Astăzi, 4 iulie, echipajele au susținut pe Stadion Cetatea din Târgu Neamț primele probe de concurs, și anume Pista cu obstacole pe 100 m și Ștafeta 4 x 100 m.

Competiția continuă și vineri, 5 iulie. Tot pe Stadionul Cetatea, participanții vor susține proba Dispozitivul de intervenție, între orele 8.00- 13.30.

foto ISU Neamt

„Vă invit să mergeți mâine pe Stadion >Cetatea<, să îi încurajați pe pompierii voluntari participanți la această competiție.

Felicitări ISU Neamț pentru organizare și fie ca cel mai bun echipaj să câștige!”, transmite primarul Daniel Harpa.

Festivitatea de premiere a loturilor și încheiere a Concursurilor pe Stadionul Cetatea este programată să aibă loc în intervalul orar 13.30- 14.00.

Principalul obiectiv al acestei competiții este perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

Andreea Trăsnea/ foto: Instituția Prefectului județului Neamț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *