Conferinta PDL Neamt fara reprezentant din Targu Neamt

0

Astazi a avut loc o conferinta de presa a PDL in care au anuntat ei ceva, dar numai ei au inteles ce . Eu personal am inteles ca Udresa poate sa vina sa isi aleaga orice colegiu din Neamt, ceea ce inseamna ca nici o candidatura nu este sigura pentru PDL-isti si aliati . Totul e la mana lui Pinalti si Udrea sau poate am inteles eu gresit, dar ar fi foarte interesant de vazut cum ar fi daca doamna Udrea ar vrea un colegiu cum este cel al doamnei Mihaela Stoica sau a altui candidat care e convins 99% ca este de neclintit .
Oricum, am observat ca domnul Gheorghe Stefan nu a spus nimic de PPDD-istul sau de companie , domnul Farcasanu care va fi aruncat in lupta electorala ca sa rupa din voturile USL , miscare total gresita deoarece USL-ul este atat de slab in Neamt incat alegatorii lor sunt clar definiti ca numar . USL-ul prin abrambureala din Neamt a ajuns deja la numarul minim de simpatizanti, iar PPDD-ul va rupe din voturile PDL care, ascuns in spatele ARD are sanse destul de mari sa capaciteze indecisii din rural si naivii din urban .
Ceea ce nu ia in considerare don’ Stefan este ca a crescut in Neamt un partid care e la 1% pe national si dupa ce s-au vazut cu sacii in caruta , acel partid UNPR pe nume, a cam inceput sa il salute din mers . Exact acelasi lucru se va intampla si cu PPDD-ul care dupa alegeri se va alia cu USL daca acestia obtin un scor bun si iata asa PDL-ul din Neamt a crescut la san UNPR-ul si PPDD-ul care, trebuie sa recunoastem, au acum cele mai bune rezultate din tara dar in curand vor pune sutienul pe sanul la care au crescut si in acest sens acum cateva luni spuneam ca ” Nu stim si nu va putem spune inca daca aceste miscari politice sunt premeditate , programate sau naturale, dar previzionam o iesire din scena a lui Gheorghe Stefan , cel mai probabil pe usa din spate si o ascensiune a lui Culita Tarata „ si am avut dreptate iar . La ora actuala domnul Culita Tarata cunoaste o ascensiune greu de oprit in Neamt si capaciteaza in jurul sau toti nemultumitii PDL-isti si USL-isti de unde ne permitem iar sa anticipam ca organizatia UNPR va avea cele mai bune rezultate la alegerile parlamentare dintre toate organizatiile UNPR din tara .
Orice am intelege noi , ideea este ca PDL-ul nu ne invita niciodata la conferintele de presa desi suntem foarte bine pozitionati in tabloul mass-media local si nici nu ar avea cum sa ne cheme, deoarece noi suntem obraznici si de regula punem intrebari incomode, iar domnilor PDL-isti le   este cam frica de intrebarile incomode .
Noi va prezentam ce au spus domnul Gheorghe Stefan si celalalt domn care incearca si el sa imite calitatile de lider ale domnului Stefan dar va ramane pe veci doar o copie nereusita dupa Pinalti care,  ne place sau nu este cel mai bun lider politic din Piatra Neamt din ultimii 20 de ani .De la Targu Neamt nu a venit nimeni pentru ca dupa cum opiniem noi, Arnautu a fost bun pentru PDL cat a fost primar acum PDL-ul a uitat cate a facut Arnautu si in cate rahaturi s-a bagat  pentru ei .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate