Consilierul județean ALDE, Iulian Luca, a reușit să dubleze bugetul pentru presă al Consiliului Județean Neamț

0

Consilierul județean ALDE, Iulian Luca a reușit să dubleze bugetul pentru presă al Consiliului Județean Neamț. Amendamentul său prevedea o mărire a bugetului de la 100.000 lei la 500.000 lei.

Înainte cu puțin timp de ședința de Consiliu Județean, consilierii majoritari au decis schimbarea unor coordonate din buget, printre care și suma alocată presei de la 100.000 la 250.000 lei, probabil într-o încercare de a nu lăsa consilierul ALDE să puncteze ca imagine această realocare bugetară care nici nu putea fi ignorată deoarece era corect argumentată.

Mulțumim domnului Iulian Luca și celor de la ALDE care au susținut mărirea acestui buget și așteptăm cu mult interes ca instituția Consiliului Județean să facă public și algoritmul în baza căruia vor repartiza acești bani.

Desigur că vor exista și nemulțumiți, în special cei care, din cauza ratingului scăzut nu îi ajută nici un fel de algoritm, ci dimpotrivă, dar asta e. Trebuia odată și odată să se facă o regulă matematică, nu politică cum a fost de la revoluție până recent.

Iosub Robert

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate