Consilierul local Ion Bâtfoi s-a retras din viaţa politică

1

      tg-batfoi-pdlConsilier local si membru al Partidului Democrat Liberal, Ion Batfoi a demisionat din functie si s-a retras din viata politica. In prima sedinta ordinara al Consiliului Local din anul 2014, alesii locali au avut de aprobat o hotarare mai aparte. Unul dintre cei 19 consilieri locali si-a depus demisia in fata comisiilor din CL primind aprobarea in mod tacit. Intrebat fiind ce l-a determinat sa renunte la functie, Ion Batfoi a precizat ca “din motive personale pe care nu doresc sa le comentez, ma retrag si din viata politica, deocamdata. Poate ca am sa revin candva, dar nu momentan.” Conform procedurii, Biroul Organizatiei PDL trebuie sa comunice secretarului orasului urmatorul candidat inscris pe lista. Se pare ca noul consilier local va fi Maria Vranceanu, sora fostului ministru al mediului Sulfinei Barbu.

Viorela Gherasim

1 Comentariu
  1. .... spune

    DL. BATFOI SI-A FACUT SOCOTEALA SI A VAZUT CA AFACERI CU STATUL NU MAI POATE FACE PENTRU CA E URMARIT SA NU FIE INCOMPATIBIPL,ASA CA A DECIS SA SE DEA LA O PARTE PENTRU CA BANUL E MAI BUN DECAT FUNCTIA DE CONSILIER DE OPOZITIE.NU??

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate