Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 25 iunie 2019
  • :
  • :

Consiliul Județean al Elevilor Neamț condamnă ferm cazurile de bullying din cadrul școlilor din județ

Consiliul Județean al Elevilor Neamț a emis astăzi, 8 octombrie, un comunicat de presă referitor la cazurile de violență semnalate în ultima perioada în liceele din județ.
Reprezentanții CJE Neamț atrag atenția asupra cazului semnalat la Colegiul Tehnic „Ion Creangă” din Tîrgu Neamț, dar și asupra celui desfășurat recent la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra- Neamț

Consiliul Județean al Elevilor Neamț, structura reprezentativă a elevilor la nivel județean, condamnă ferm cazurile de bullying din cadrul școlilor din județ. Astfel, atragem atenția că, deși siguranța în școli ar trebui să fie garantată, cazuri de violență fizică și verbală încă au loc în unitățile de învățământ din județ.

Ultimele cazuri puternic mediatizate de la Colegiul Tehnic „Ion Creangă” din Târgu Neamț, unde a avut loc o altercație între două adolescente, și de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra-Neamț, unde, recent, un elev a fost pălmuit și lovit cu pumnul de către un altul, ne arată că suntem departe de a reduce cazurile de bullying de la o normalitate la o excepție.

Astfel, încurajăm toți elevii să prevină cazurile de violență în școli, iar în cazul în care sunt martori la o asemenea situație, să o reclame și să anunțe conducerea școlii și organele abilitate pentru a duce la rezolvarea cazului.

CONSILIUL JUDEŢEAN AL ELEVILOR NEAMŢ

Preşedinte,                                                                                                                    Secretar,

Arianna SUDUC                                                                                                          Alin ANA
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *