Controale pentru verificarea măsurilor de asigurare a pazei bunurilor

0

În decursul lunii mai a.c, ofițerii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Neamț au organizat două acţiuni pentru verificarea măsurilor de asigurare a pazei bunurilor de către administratorii caselor de amanet, a magazinelor de bijuterii de pe raza județului Neamț și pentru verificarea sistemelor de securitate aparţinând deținătorilor de automate de jocuri de noroc de tip slot-machines din mediul urban.

Astfel, în perioada 08.05 -29.05.2017, împreună cu polițiștii subunităților municipale și orășenești au fost derulate mai multe controale, fiind verificate 29 de obiective (case de amanet și magazine de bijuterii), de pe raza judeţului Neamţ. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 de lei.

În aceeași perioadă, polițiștii au verificat și sistemele de securitate aparţinând deținătorilor de automate de jocuri de noroc de tip slot-machines, din mediul urban. Cu această ocazie au fost controlate 37 de unități economice deținătoare de aparate de jocuri de noroc. Pentru abaterile de la legislația privind paza și protecția bunurilor, polițiștii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8000 lei.

sursa: IPJ Neamț

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate