Copiii de la „Școala Lecturii”, invitaţi să realizeze logo-ul proiectului. Câştigătorii vor fi premiaţi

0

La Târgu Neamț, Casa Culturii „Ion Creangă” și Biblioteca Orășenească organizează concursul „Creează un logo pentru proiectul tău”.

Competiția este destinată tinerilor din clasele V-VIII, care au participat la activitățile din cadrul proiectului „Școala Lecturii”, proiect finanțat de AFCN.

Scopul concursului este selectarea unui logo reprezentativ pentru acest proiect, care să sugereze și să inspire ideea de lectură. Copiii care participă la această competiţie vor trebui să-și prezinte logo-ul pe o pagină A4 sau în format pdf. Organizatorii informează că imaginile trebuie să fie cât mai originale, să aibă o inspirație proprie.

Termenul limită de depunere a lucrărilor este joi, 19 octombrie. Logo-urile realizate de copii vor fi jurizate ținând cont de criterii precum originalitate, apropierea de temă, viziunea proiectului.

Participanții care obțin cele mai mari punctaje vor fi desemnați câștigători, iar organizatorii îi vor premia duminică, 22 octombrie, cu diplome și bani.

Succes participanților!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate