„Crosul Cetății Neamțului”, concurs de alergare pentru toți copiii

0

Sâmbătă, 27 octombrie, pe Stadionul Cetatea din Târgu Neamț va avea loc ediția de debut a concursului de alergare „Crosul Cetății Neamțului”.

Competitia este organizată de Clubul Sportiv Școlar din oraș, prin  implicarea antrenorilor Cătălin Suhani și Ionuț Zaharia și a directorului instituției, Laurențiu Pavel.

Crosul Cetății Neamțului se va desfășura pe categorii de vârstă. Este destinat tuturor copiilor, chiar dacă sunt sau nu sunt legitimați.

Traseul va fi unul prietenos, indiferent de vârstă sau de pregătirea fizică. Puțin jogging înainte și orice prichindel participant va putea aduce motive de mândrie familiei și profesorului coordonator, la linia de finish.

“Am vorbit deja cu antrenori din Piatra Neamț, Suceava, Botoșani și au confirmat participarea. Sperăm să vină la Crosul Cetății Neamțului cât mai mulți copii din zonă, împreună cu profesorii lor de sport, pentru a putea descoperi noi talente”, ne-a precizat antrenorul Cătălin Suhani de la Clubul Sportiv Școlar Târgu Neamț.

Organizatorii își propun ca, pe viitor, acest concurs să se transforme într-o tradiție a orașului de sub Cetate.

“Anul acesta, primii trei copii de la fiecare categorie vor primi diplome, medalii și ciocolată. La următoarele ediții ale competiței, cu siguranță ne vom zbate să acordăm premii mai mari.

Mulțumim domnului director Pavel Laurențiu pentru implicare și buna colaborare!

Vă așteptăm  la cros, în număr cât mai mare!”, a conchis antrenorul Cătălin Suhani.

Sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 11.00, pe stadion “Cetatea” din Târgu Neamț.

Andreea Trăsnea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate