Cu ura politică pe ”Masa sfântă de Crăciun”

0

Deși teoretic de Crăciun trebuie să ne umplem de bunătate și iertare, unii nemțeni au ales să își pună nervii pe masa de Crăciun și au umplut rețelele de socializare cu mesaje pline de ură adresate în special social democraților.

Ura politică a oamenilor pusă pe masa de Crăciun este un aspect nemaintâlnit la Neamț mai ales dacă ținem cont de faptul că o parte dintre pozele postate sunt făcute chiar la noi în județ.

Din capul locului menționăm că nu agreăm și nu încurajăm astfel de porniri absolut prostești indiferent contra cui sunt făcute. Cu siguranță nimănui nu i-ar plăcea să își vadă, într-o astfel de poză, numele său sau al grupului politic, profesional sau de orice altă natură din care face parte. Vorbim de apucături reprobabile dar care, din păcate,  reprezintă o stare de spirit în rândul populației, stare de spirit ignorată de social democrați și amplificată de politicienii de dreapta care nu își dau seama că o dată creat un astfel de curent de ură el se va manifesta în timp și contra lor și contra tuturor celor care vor ajunge la putere.

Pentru unii, pozele de mai jos par de prost gust și chiar așa și este.
Pentru alții, în schimb, aceste poze pot părea amuzante și asta pentru că sunt despre adversarii lor politici că dacă ar fi despre ei sau familia lor nu li s-ar mai părea la fel de hazlii.

Astăzi mesajele sunt contra unui partid, dar ”încurajate” ele pot deveni obicei iar în locul numelui unui partid poate apărea numele tău pentru că și tu ai oameni care nu te plac.
Nu așa trebuie să ne manifestăm când nu ne place ceva. Nu așa am fost educați să ne manifestăm când nu ne place ceva. Nu așa trebuie să ne bucurăm de Nașterea Domnului cu ”m**i”, ”fuck you” și nume de politicieni scrijelite pe animale pârlite.

Nu mai încurajați amestecarea urii politice cu sărbatorile creștine. E păcat. Ne pierdem identitatea de creștini aducând ura pe ”Masa sfântă de Crăciun”.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate