Culmea hoției? Să furi camerele de supraveghere

0

Ieri, 21.01.2015, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț, în urma cercetărilor efectuate au depistat doi tineri, unul de 23 de ani din Târgu Neamț și celălalt de 27 de ani din Piatra Neamț, bănuiți că în noaptea de 10/11.01.2015 ar fi sustras o camera de supraveghere stradala de la un magazin situat pe str. Vasile Alecsandri.
În cauză au fost extinse cercetările și s-a stabilit faptul că tinerii, în perioada 25.12.2014-15.01.2015, ar mai fi sustras camere de supraveghere stradale și mai multe componente de la instalația electrica ornamentala aparținând Primăriei orașului Tg. Neamț. Totodată aceștia sunt bănuiți că ar fi sustras dintr-un chioșc ambulant un cuptor cu microunde și o aeroterma. Prejudiciul produs prin comiterea furturilor este estimat la aproximativ 8300 lei, fiind recuperat de către polițiști.
Cei doi tineri au fost reținuți pe o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativa la furt calificat și furt calificat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate