Cumpără brelocuri handmade de la ROLDA pentru o cauză nobilă

0

Cauţi produse handmade unice? ROLDA îţi pune acum la dispoziţie o gamă variată de articole realizate manual pentru a susţine o cauză nobilă, şi anume salvarea animalelor fără stăpân, abandonate şi maltratate, respectiv asigurarea unor condiţii optime de trai pentru acestea. Astfel, dacă îţi doreşti un accesoriu simpatic pentru tine sau cei dragi, acum poţi achiziţiona brelocuri handmade sau alte articole frumoase şi de calitate de pe site-ul rolda.ro, ajutând în acelaşi timp câinii din adăposturi să aibă şansa la o viaţă mai bună.

Nici nu îţi poţi imagina cât de mult poate conta orice achiziţie pentru prietenii noştri patrupezi! De exemplu, dacă alegi să cumperi un breloc realizat manual, un câine va beneficia de hrană timp de o lună, iar dacă alegi să cumperi un magnet, un câine va fi vaccinat împotriva unor boli contagioase care l-ar putea afecta nu doar pe el, ci şi alte animale sănătoase şi chiar oamenii cu care intră în contact. De asemenea, prin cumpărarea de articole realizate manual în România de pe site-ul rolda.ro, acum poţi sprijini şi comunităţile sărace din România prin campanii de microcipare şi sterilizare. Cu alte cuvinte, implicarea ta chiar poate face diferenţa între viaţă şi moarte pentru animăluţele din adăposturile private ROLDA, aşa că acum este momentul să le arăţi iubirea, grija şi compasiunea pe care le-o porţi.

Salvarea patrupezilor fără adăpost este posibilă doar cu tine

Dacă iubeşti căţeii, este bine de ştiut că acum poţi contribui la îmbunătăţirea vieţii lor prin achiziţionarea de brelocuri handmade. Din păcate, tot mai multe animăluţe sunt abandonate şi ajung într-o situaţie vulnerabilă. Cu toate acestea însă, graţie iniţiativei organizaţiei caritabile ROLDA, acum poţi cumpăra articole lucrate manual pentru a salva vieţile prietenilor necuvântători. Va fi o dovadă clară a faptului că vrei să te implici în rezolvarea situaţiei câinilor abandonaţi, abuzaţi şi neglijaţi, care merită şansa la o viaţă mai bună.

Implicarea ta poate face diferenţa în viaţa animalelor vulnerabile

Din păcate, la ora actuală există un număr din ce în ce mai mare de câini abandonaţi şi fără stăpân. Totuşi, alături de ROLDA, implicarea ta poate face diferenţa în viaţa acestora. Alege să ajuţi şi tu cumpărând produse lucrate manual de către artizanii români, cu scopul de a contribui la îngrijirea animăluţelor vulnerabile. De la brăţări sau brelocuri handmade şi până la genţi, tricouri sau autocolante, toate acestea sunt accesorii create special pentru animăluţe, iar prin cumpărarea lor, şi tu poţi contribui semnificativ la îmbunătăţirea vieţii acestora.

Achiziţionează un breloc lucrat manual dacă îţi pasă de prietenii patrupezi

Dacă ţi-ai dorit mereu să poţi ajuta cumva câinii abandonaţi, acum o poţi face prin achiziţionarea de obiecte handmade de la ROLDA. În acest magazin online, iubitorii de animale pot cumpăra şi/sau vinde produse realizate manual pentru a contribui la îmbunătăţirea vieţii animalelor din adăposturi, aşa că de ce să nu o faci şi tu pentru o cauză nobilă? Oferă-le prietenilor patrupezi aflaţi la nevoie şansa la o viaţă mai bună şi cumpără un breloc handmade sau orice alt articol de pe site-ul rolda.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate