Cupa „Moș Crăciun 2022“, organizată de Fundația „Boxul nemțean“ (Adrian Niță)

0

Pentru 65 de copii, membri a șapte cluburi din țară, Fundația „Boxul nemțean“ a organizat Cupa „Moș Crăciun 2022“.

Am descoperit sub căștile voluminoase chipuri blânde de copii, iar în mănușile supradimensionate erau mâini care se frământau în așteptarea darurilor de la Moș Crăciun.

Printre participanți au fost și copii instituționalizați care au ales acest sport nobil și care își doresc o viață mai ușoară, chiar dacă au de înfruntat pumnii din timpul unui meci.

Felicitări lui Gabriel Câmpescu pentru ambiția de a ține viu boxul la noi în județ! Îmi doresc, ca pe viitor, administrația publică locală să acorde o atenție mai mare sportivilor care îmbrățișează această activitate. Sportul este esențial pentru o viață sănătoasă, mai ales în cazul copiilor și tinerilor, și de aceea cred că trebuie venit în sprijinul celor care îi coordonează pe iubitorii sportului să își desfășoare activitatea în cele mai bune condiții!

Felicitări, dragi sportivi care puneți pasiune în ceea ce faceți! Moș Crăciun a apreciat eforturile voastre!”, a transmis Adrian Niță, Prefectul județului Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate