”Curăţia din sufletul copiilor”, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Târgu Neamţ

0

Joi, 8 martie, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) Târgu Neamţ a avut loc o activitate specială, în cadrul proiectului educaţional judeţean ”Curăţia din sufletul copiilor”, ediţia  a II-a.

La activitate au participat elevii clasei  a VII-a și grupa de grădiniţă de la CSEI Târgu Neamț, dar și musafirii lor de seamă: un grup de elevi de la Clubul Copiilor şi clasa a III-a C de la Liceul ”Vasile Conta”.

Ghidați de tema numită Sărbătorirea a o 100 de zile de şcoală şi o surpriză pentru noii mei prieteni, elevii au realizat un program program artistic cu ocazia zilei de 8 martie, sub coordonarea profesorilor Mihaela Toma, Alina Meteleagă, Sânziana Oșlobanu și Vasilica Aron.

Din iubirea ce o poartă în suflete pentru mamele lor, elevii au confecţionat mărţişoare şi felicitări pentru ele, iar pentru noii lor prieteni formaţi au realizat felicitări personalizate.

Prin intermediul acestei activităţi, s-a atins şi obiectivul cel mai important, şi anume să socializeze elevii din învăţământul de masă cu cei din învăţământul special, o cât mai bună colaborare şi cooperare la nivel de grup, în vederea stimulării potenţialului creativ, dar şi dezvoltarea atitudinii de acceptare a elevilor cu C.E.S., precizează prof. Mihaela Toma de la C.S.E.I. Târgu Neamț.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate