Curs festiv la Seminarul Teologic Liceal “Veniamin Costachi” – Manastirea Neamt

0

In sala de conferinte a Seminarul Teologic Liceal “Veniamin Costachi” de la Manastirea Neamt a avut loc ieri, 29 mai, cursul festiv al promoției 2009-2013. La emotionantul moment alaturi de Inspector Preot Sebastian Teacu, delegat din partea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei au participat preoti profesori si dascali ai absolventilor din aceasta serie.
In cadrul evenimentului, pr. prof. George Chirita si pr. prof. Dan Tardea, dirigintii celor doua clase au prezentat scurte, dar emotionte cuvinte, dupa care, pr. prof. director Ioan Mihoc a tinut o scurta cuvantare de aducere aminte a tuturor elevilor , din momentul in care au pasit in acest seminar si pana la finele celor patru ani de studiu .
Un remember cu acorduri nostalgice pentru toti cei prezenti a fost prezentarea in format power-point a celor mai frumoase clipe din activitatea anilor 2009-2013, intre care s-au inscris si implicarea liceenilor in viata religios-culturala.
La finalul cursului festiv s-au facut poze prin care acestia sa-si aminteasca peste ani de faptul ca au absolvit la una dintre mai reprezentative institutii de invatamant teologic din Moldova.

Reporter: Ciprian Sangeap, Operator imagine, Editor montaj: Dacian Anitei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate