Daniel HARPA: „Îl susțin pe Ioan-Romică MORMECI pentru funcția de primar al comunei mele natale, TIMIȘEȘTI”

0

Daniel Harpa, primarul orașului Târgu-Neamț îl susține pe Ioan-Romică Mormeci pentru funcția de primar al comunei sale natale, Timișești.

Daniel Harpa și Ioan Romică Mormeci

În calitate de președinte executiv al PSD Neamț, susțin atât pe domnul Ioan Romică Mormeci pentru funcția de primar al comunei Timișești, cât și pe candidații din partea PSD pentru Consiliul Local. Toate investițiile începute în timpul mandatului lui Vasile Mărculeț, investit în funcția de primar de Timișești din partea PSD în anul 2016, au beneficiat de sprijin financiar de la Guvernul PSD sau de la Consiliul Județean Neamț al cărui președinte este prietenul meu și al tuturor nemțenilor, Ionel Arsene. De asemenea, în calitate de fiu al satului, și eu am pus umărul la dezvoltarea acestei comune.

Ioan Romică Mormeci este un om credincios, serios, vertical. Știe ce înseamnă ordine și disciplină, este fost cadru militar. Îndemn cetățenii comunei Timișești să voteze cu încredere, pentru continuarea realizărilor PSD în această localitate!”, a transmis Daniel Harpa.

Comandat de PSD NEAMȚ, executat de Ghici Computers SRL, cod MF 21200019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate