DE URMĂRIT: „Iisuse, Fiu veșnic sfânt”-un videoclip lansat de Grupul Vocal „Flori Nemțene” și Ionela Brănișteanu

0
În această Sfântă Săptămână a Patimilor, suferința lui Hristos străpunge cerul, iar pământul suspină sub povara Crucii Sale... Glasuri duioase de cântări vestesc lumii că "n-a mai fost cândva sub soare, o durere-așa de mare ca a Sa"... O durere sfâșietoare, suferită în tăcere, pentru mântuirea noastră!

Grupul vocal „Flori Nemțene”, coordonat de îndrăgita Ionela Brănișteanu din Târgu-Neamț, a lansat un videoclip special pentru această perioadă, „Iisuse, Fiu veșnic sfânt”, care ne ajunge la suflet, o dată urmărit. Cu vocile lor calde și cu profunzimea trăirilor, membrii grupului ne îndeamnă să mergem împreună cu Hristos, pe Drumul Crucii, pentru a-I alina durerea.

Aducem recunoștință și mulțumiri tuturor celor care au trudit pentru realizarea acestui material: părintelui Arhimandrit Calinic Proca de la Schitul Icoana Nouă pentru implicarea profundă în realizarea celor mai pătrunzătoare momente, părintelui Coșulă Cătălin pentru găzduire la Biserica de lemn ”Cuvioasa Parascheva” – Farcașa, lui Cosmin Tomoiagă pentru profesionalismul și dăruirea cu care a creat acest material deosebit, lui Ionuț Mugurel Chiper & Cătălin Corduneanu pentru aranjamentul vocal. Și nu în ultimul rând, elevelor și părinților care au însuflețit acest material: Maria-Sofia Andron, Anastasia Ciocîrlănoae, Maria Irimia, Paula-Giovanna Hizanu, Anastasia Plugaru, Teona-Maria Negru, Daria-Georgiana Bârliba, Denisa-Elena Roșu, Sînziana-Denisa Bîrsanu, Claudia-Mihaela Eșanu„, precizează Ionela Brănișteanu, cea sub îndrumarea căreia s-a derulat întreaga activitate a proiectului.

Mai jos, puteți urmări ce a ieșit, după o muncă enormă și vreo 6 ore de filmare. Dar, vorba Ionelei Brănișteanu: Nimic nu e greu atunci când faci asta pentru Iisus!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate